Frontpage DOWN

Discussion in 'Feedback' started by exidge, Feb 27, 2013.

  1. exidge

    exidge Administrator

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    945
    Likes Received:
    514
    Trophy Points:
    93
    Frontpage is causing a lot of loading issues. SMCARS.NET is now redirectingg straight to the forums.

    Cheers,
    exidge
     
  2. Oscar J

    Oscar J Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    1,132
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sweden
    When/how will these problems be fixed?
     
  3. exidge

    exidge Administrator

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    945
    Likes Received:
    514
    Trophy Points:
    93
    As soon as possible. There is bigger issue causing this problem. :/

    Cheers,
    exidge
     
  4. TwoOneOne

    TwoOneOne Administrator

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    486
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Polygon & Nurbs Modeler @ RTT.AG Munich
    the forum actually works like a charm with the frontpage being down.
    hope you are able to fix this frontpage issue, but for the meantime this is already way better!

    cheers
     
  5. Oscar J

    Oscar J Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    1,132
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sweden
    Is there nobody helping you exidge? :(
     
  6. dave_3d

    dave_3d Super Moderator

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Messages:
    455
    Likes Received:
    151
    Trophy Points:
    43
    Yes, pity to miss the front page - but it is nice to get back to a fast loading site.

    Dave
     
  7. Oscar J

    Oscar J Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    1,132
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sweden
    Are we getting the frontpage back soon?
     
  8. beacon1

    beacon1 Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    411
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    freelance GA
    Can i say it here also? Why is the images going to gophoto.it site rather than loading within page? I like the old image viewing. Is this the new thing about smcars?
     
  9. TwoOneOne

    TwoOneOne Administrator

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    486
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Polygon & Nurbs Modeler @ RTT.AG Munich
    huh?? the imageviewer is redirecting you?
    can you share some details about this, maybe a screenshot etc.
     
  10. beacon1

    beacon1 Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    411
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    freelance GA
    This is what i get when viewing images, i mean all, not just one thread. Is it only me or is this with my internet provider?
     

    Attached Files:

  11. TwoOneOne

    TwoOneOne Administrator

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    486
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Polygon & Nurbs Modeler @ RTT.AG Munich
    most likely this happens on your end. and i don´t think it´s your provider either. Maybe you installed some malware or some other weird thing. maybe try a different browser.
     
  12. beacon1

    beacon1 Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    411
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    freelance GA
    Yeah you're right, uninstalled and removed some extensions from my browser not sure which one but its ok now. thanks.
     

Share This Page